Кейти Пери с мисли за самоубийство! (Какво я е спасило?)

Кейти Пери разкри какво я е спасило от мислите за самоубийство сн. Инстаграм
0

Кейти Пери рухва емоционално

Кейти Пери проговори за най-трудния момент от живота си. Често гледаме и завиждаме на живота на богатите и известните, без да се замисляме, че и те са хора, като нас. Точно затова минават през възходи и падения и имат моменти, в които животът им изглежда безсмислен, дори целият свят да знае кои са.

Точно през подобен период преминава преди три години и Кейт Пери, която днес е в очакване на първото си дете. През 2017-та година обаче с бъдещия татко Орландо Блум преживяват тежка раздяла и певицата губи светлината в тунела.

Ситуацията изглежда още по-безнадеждна и заради провала на албума „Witness“, към който има големи очаквания. На Кейти Пери й се струпва повече, отколкото може да понесе, и тя рухва емоционално. Дори й се прокрадват мисли за самоубийство.

Вяра и благодарност

„Вложих толкова много и това буквално ме срина“, казва тя. Певицата смята, че за нея е било важно да се разпадне на много малки парченца, за да може да се събере отново като едно по-различно цяло. И в тази задача й помагат много вярата и благодарността. „Благодарността вероятно спаси живота ми, защото ако не бях я открила, щях да се търкалям дълго в собствената си тъга и накрая вероятно щях да скоча“, пояснява Пери, визирайки мислите, които са минали през главата й.

Днес, след години борба с емоционални и психологични проблеми, бъдещата майка може да каже, че се чувства много по-добре от преди. А вярата в Бог е това, което продължава да заема важно място в живота й. Това споделя Кейти Пери пред радио „SiriusXM CBC“, цитирана от „Дейли Мейл“.

Кейти Пери разкри какво я е спасило от мислите за самоубийство сн. Инстаграм
Кейти Пери разкри какво я е спасило от мислите за самоубийство сн. Инстаграм

Пери знае, че човек сам определя собствената си съдба, но и вярва, че всеки идва на тази земя с конкретна мисия. А с песента от новия си албум, озаглавена „What Makes A Woman“, иска да припомни на себе си, а един ден и на дъщеря си, че всеки може да бъде това, което иска, стига да не губи вяра в себе си, предават от lifestyle.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.