Хороскоп за 1 юли, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Не се страхувайте да поемете рискове. Ако стоите в комфортната си зона и не пробвате нищо ново – животът ви става еднообразен. Възможен е финансов проблем. Ще получите интересно предложение – не се колебайте. Излезте с приятели и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство.

 

Скорпион

Добре е днес да вземете решение, което избягвате напоследък. Бездействието ви пречи и ви поставя в затруднено положение. Ще ви остане повече свободно време – отделете го само за себе си и обмислете плановете и идеите си. Обърнете се към близките си, ако имате нужда от съвет.

 

Стрелец

Днес ще сте объркани. Не взимайте решения и не започвайте нещо ново, защото резултатът няма да е във ваша полза. Обмисляйте внимателно действията си и обръщайте внимание на детайлите. Направете преразпределение на финансите си, за да избегнете бъдещо затруднение.

 

Козирог

Денят ви ще е стресиращ, но успешен. Затрудненията на работното място ще ви насочат към по-добро изпълнение на задачите. Обърнете внимание на близките си – наскоро не сте преканвали вечерта заедно. Ще получите интересна новина, която обаче не споделяйте, поне засега.

Водолей

Внимавайте с думите си днес. Ще водите разговор по тема, за която имате силни позиции и добре обмислени аргументи. Избягвайте конфликти. Погрижете се за здравето си – осигурявайте си повече почивка. Излезте на разходка, за да подредите мислите си.

 

Риби

Днес ще бъдете доста енергични. Ще се справите със задачите си по-бързо от обикновено и ще ви остане свободно време. Не поемайте повече ангажименти, а го отделете за почивка и развлечения. Някой близък ще ви попита за съвет. Отделете му необходимото време и бъдете искрени.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар