Юлиан Константинов призна, че е разведен (Бившата му го спипала да й кръшка)

Гласувайте за статията

Оперният бас кръшкал на жена си с блондинка, тя му била шута

Юлиан Константинов се е развел с половинката си. Това призна самия оперен певец, след като в предаването „На кафе” изпусна фразата „бившата ми жена”. Попитан от „България днес” вярно ли е това панелистът на Гала потвърди с думите: „Както съм го казал, така е, само, че не е толкова важно”.

Юлиан Конатантинов със съпругата си
Снимка: Стандартнюз

За раздялата на Константинов и Юлия се говори от доста време. Според слуховете Юлиан бил спипан от жена си да й изневерява  и тя не му простила предателството като го била хванала в крачка с по-млада блондинка.

Юлия обаче си запазила фамилията защото е с нея е по-позната. Тя е собственик на няколко портала за лайфстайл ,а любовната й история с Константинов започва преди тридесет години. Срещат се случайно в трамвая, а това, че носят едни и същи имена не е единственото съвпадение. И нейния брат се казва Пламен и заедно с този на Юлиан са съученици.

Точно волейболният ас запознал батко си с красавицата.

Преди време по-големият Константинов разказва как като се върнал от казармата, поискал телефона й от брат си и й се обадил. Малко след това стават гаджета и ходят в продължение на десет години, докато певецът се осмелява да й предложи брак.

Юлиан пада на колене и й иска ръката с наследствено диамантено бижу, я тя е петата в рода, която носи семейната ценност.

Сватбената церемония на красивата двойка е през 1998 г в „Ал. Невски”. Още от 1992 г оперният певец започва шеметната си кариера. Юлия обикаля света с него и се радва на успехите му, но живота, който водят не е за семейни хора и той спира да пее а няколко години, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар