Цеца Величкович призна: Не мога без внучето! (Вижте как всеки ден пее и му се радва)

Цеца Величкович призна: Не мога без внучето! (Вижте как всеки ден пее и му се радва)
3 (60%) 2 votes

Цеца Величкович призна, че внучето й е най-мило

Цеца Величкович направи неочаквано признание. Изпълнителката се старае да използва всеки свободен миг, за да бъде с внучето си Желко, което просто обожава.

Най-известната баба в поп фолка просто не може да се нарадва на малкия си наследник. Бебето успя да прекара само една нощ при нея, след което тя и синът й се заразиха с коронавирус и внучето на примата, заедно с майка си Богдана трябвало да отпътува извън града незабавно.

На певицата обаче мъникът не й липсва. Тя всеки ден общува с него по скайп и вайбър, като му пее песнички, говори му и го забавлява онлайн.

„Богдана замина скоро след изписването, защото крилото, в което трябваше да живеят с Велко и сина си все още се ремонтира. Междувременно Цеца и синът й се заразиха с коронавирус, което още повече забави преместването“, споделя близък до певицата пред сръбското издание „Скандал“.

Той добавя, че Цеца и Богдана в момента напълно се разбират. Помежду им няма никакви търкания и двете си общуват ежедневно. Нещо повече — певицата всеки ден вижда внука си когато си поиска и е невероятно щастлива, че е с него, дори и само онлайн.

„Богдана говори с Цеца по Вайбър всеки ден. А тя пее и говори на внучето си непрекъснато. Чуе ли й гласа, детето се смее и истински се радва“, споделя още приятелят на примата.

Цеца Величкович не може без внучето сн. Инстаграм

Цеца Величкович не може без внучето сн. Инстаграм

Цеца не може да се нарадва на внучето още откакто научи, че синът й ще става баща. Тя вдигна пищна сватба миналата година, на която събра най-големите звезди в шоубизнеса и не само. Политици, дипломати и дори кралски особи уважиха събитието. Сватбата бе в традиционен сръбски стил, а примата беше звездата на вечерта. Единственият, който не присъстваше, беше Лепа Брена. Примата сподели, че е получила покана, но е отказала. Още повече, че и Цеца не се появи на сватбата на нейния син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар