Принц Чарлз усетил, че Меган няма да остане в семейството (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Решението на херцозите да зарежат кралските задължения не изненадало само принц Чарлз

Единствен принц Чарлз не бил учуден, че Меган и Хари се отказват от кралския статут. Решението им да напуснат Великобритания и да намерят своето щастие в Съединените щати дойде като гръм за много членове на кралското семейство. Според слуховете Елизабет II лично е разговаряла с любимия си внук, преди съпрузите да направят официално съобщение.

Според репортерите на The Sun обаче новината за изоставянето на кралските задължения изобщо не изненада  Чарлз, Уелският принц го очаквал. Биографът Найджъл Кауторн твърди, че най-големият син на Елизабет II е почитател на снаха си. Според експерта обаче от самото начало той знаеше, че толкова силна жена като Меган няма да може да остане дълго време в семейството, където всичко се контролира от друга силна жена.

Принц Чарлз е щастлив с всичките си деца, снахите и внуците
Снимка: graziamagazine.ru

„Разбира се, любовната история на Меган и Хари значително засили интереса към кралското семейство. Въпреки това Чарлз смята, че не трябва да плащат за добрите си отношения с популярност. Ето защо той се опита да подкрепи решението на най-малкия си син „, обясни Найджъл в интервю пред репортери.

Той отбеляза още, че най-големият син на Елизабет II тъжи за наследника си и за малкия си внук Арчи, когото не е виждал от миналата година. Разбира се, той вероятно редовно общува с бебето във видео чат, но според слуховете на Чарлз това не му е достатъчно и затова планира да замине за САЩ в много близко бъдеще, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар