Перфектен ли? Том Круз крие криви зъби зад фасети (Кои звезди го последваха? – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът няма нито един зъб в устата, който да не е докосван от зъболекар

Още от юношеството си Том Круз е измъчван от проблеми със зъбите си. Първите хонорари на бъдещият супер герой  на киното и сциентологията потъват в джобовете на стоматолози.

Том Круз преди и след като си сложи фасети
Снимка: graziamagazine.ru

Поради големия брой пломби и отстранени нерви усмивката на актьора е жълта и потъмняла. Отначало Круз избелва зъбите си, докато не решава кардинално проблема си. Е, не отстранява всичките зъби, а само ги покрива с отлични фасети. Вярно, че цветът е прекалено бял, както зъболекарите казват, че приличат на „нежна тоалетна” ,но благодарение на фасетите Том може да види в огледалото идеалната си усмивка.

Деми Мур преди и сега
Снимка: graziamagazine.ru

Животът на Деми Мур макар да е холивудска звезда е тежък. От постоянен стрес тя губи предните си два зъба. А пък естествените й имат мръсно жълт цвят и са нащърбени. В резултат на това актрисата си сложи фасети и понеже предните й два зъба са импланти, тя ще трябва да ги носи цял живот, така, че естествените й да не се различават по цвят от другите.

Джордж Клуни се радва на истинска холивудска усмивка
Снимка: graziamagazine.ru

Джордж Клуни е един от най-блестящите актьори и много жени въздишат по него  още от времето когато изигра ролята на д-р Рос в сериала „Спешно отделение”. Неперфектната му усмивка не му попречи да разбие много женски сърца и да завладее Холивуд. На по-зряла възраст холивудският плейбой си сложи фасети. Сега мистър Клуни е с по-бяла и наистина холивудска усмивка, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар