Тежки дни застигнаха Татяна Лолова

Гласувайте за статията

86-годишната звезда била изцяло в крак с новите технологии

Тежки дни застигнаха актрисата Татяна Лолова.

Наложило се да вземе пари назаем от сина й, за да си купи нов смартфон. Тя изпаднала в тази ситуация, след като по невнимание изпуснала предишния си във вода. Сами се досещате, че устройството отказало да проработи повторно.

Татяна Лолова

86-годишната звезда била изцяло в крак с новите технологии

Понеже комедийната актриса нямала събрани излишни пари за подобен вид солидни харчове, се наложило да поиска от детето си. Това бил единственият начин да е отново мобилна и близките ѝ да се свързват с нея.

Синът ѝ, разбира се, веднага ѝ избрал нов телефон и не я хокал за инцидента с предишния. Него Татяна Лолова си подарила за коледните празници преди 2 години. Тогава тя решила най-после да се запознае със света на високите технологии. Единственото изискване на актрисата към смартфона е той да е с голям екран. В противен случай щяло да й се налага да слага често очила, когато работи с него.

86-годишната звезда била изцяло в крак с новите технологии и дори можела сама да влиза във фейсбук профила си, да споделя снимки и публикации.
Сърфирането в интернет обаче не ѝ доставяло същото удоволствие като четенето на книги. Целия период на изолация по време на карантината, тя изкарала четейки. Даже обсъждала нови заглавия с двамата си внуци, които редовно ѝ се обаждали да я проверят как се чувства.

Всички нейни близки ѝ носели храна до вратата даже и след приключването на извънредното положение. Откакто загуби съпруга си Славето и остана вдовица, Лолова била като изгубена в собствено си жилище. След смъртта на мъжа си, с когото бяха заедно цели 56 години, тя се стопила наполовина.

„Славето като си отиде, си отиде и другата ми половина“, коментира комедиантката отслабването си. Иначе с парите що-годе успявала да се справя. Тя е сред артистите, които получават пенсия за заслуги в размер на 700 лв. След кончината на мъжа си получавала и процент от неговата пенсия, който се полага на овдовелите съпрузи в България, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар