Хороскоп за 30 юни, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Ще получите интересно предложение. Не бързайте да давате отговор. Погледнете го от различни гледни точки. Обръщайте внимание на детайлите – те ще ви насочат към правилното решение. Ще получите доход, но не бързайте да го похарчите. Изненадайте близките си с нещо приятно за тях.

Скорпион
Днес може да получите критики, които не са особено обективни. Ако знаете, че те няма да са ви полезни, не ги приемайте лично. Фоскусирайте се върху днешните задачи. Не се претоварвайте. Ще ви остане повече свободно време. Обърнете специално внимание на човека до себе си.

Стрелец
Добре е днес да планирате някои събития и идеи. Разсеяни сте и затова е най-добре да потърсите помощ от някой, който няма да ви подведе. Обсъдете идеите и всички възможни изпълнения. Ще се появи интересно предложение. Не е нужно да взимате решението на момента – дайте си време.

Козирог
Напоследък мислите преколено за някои проблеми и се фокусирате само върху негативните мисли, произлизащи от тях. Добре е днес да се разсеете от това. Обърнете внимание на приятелите си. Ще получите интересни новини. Ако някой ви попита за съвет, бъдете искрени, но и деликатни…

Водолей
Неусетно ще започнете да се сравнявате с някои на работното място. Тези мисли ще доведат до негативни взаимоотношения, затова е най-добре да се отделите от обстановката, колкото може по-рано. Имате нужда от развлечение – прекарайте вечерта със семейството си вкъщи.

Риби
Наскоро сте се захванали с ново занимание, в което днес ще имате възможност да се задълбочите. Ще намерите нещо изненадващо за вас. Едва ли околните ще разберат значението на това, което сте открили. Не обръщайте внимание на коментарите им. Предстои ви интересно запознанство.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар