Мариана Векилска призна: Прибрах се заради децата! (Вижте откровенията й)

Гласувайте за статията

Журналистката не можа да се адаптира в Брюксел, най-много й липсваха децата

Животът на Мариана Векилска напоследък стана много динамичен. Само две години след напускането си на бТВ, за да работи в Брюксел, тя отново се върна на родна земя.

Единствената причина журналистката да не остане в европейската столица била, че не се адаптирала, но и най-вече липсата на децата й.

Мариана Векилска
Снимка: Ретро

Векилска признава, че никога не била мечтала за кариера и висок пост в европейска институция. Подала документи, ходила на интервю и й предложили работа. Поддала се на желанието за ново предизвикателство и новата среда.Казва още, че работата й била интересна и динамична но и изискванията към нея били високи.

Още от самото начало обаче решила да не остава трайно в чуждата страна, въпреки за една година живот в Брюксел започнала да обича този град. Там хората били същите като нашите – когато ги боли са склонни да вършат зло, а когато са щастливи стават великодушни. И продължава: Връщам се в България с  ентусиазъм, за да съм близо до децата си – така трябва и това искам – и за да продължа напред пътя, който вървя (вече извън телевизията) през това  приключение, наречено живот. Благодарна съм, че аз мога да вземам решенията си, аз предприемам промените и аз първа правя крачките, които водят към тях – и в посока Брюксел, и в посока София. Не чакам стечението на обстоятелствата, а аз решавам и го правя. И ще да продължавам така“

Сега Векилска има възможност да полага грижи за сина си, заедно с неговия татко, с когото е разведена. А дъщеря й от първия й брак се прибра в България след като се дипломира в Маастрихт, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар