Как желае да бъде обичана всяка зодия?(Част 1) Преглеждания: 903

Как обичат различните зодии, сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Всяка зодия изразява чувствата си по различен начин

Зодиите иочакват определено отношение от половинките си. Различните знаци в зодиака искат да са обичани по различен начин.

Овенът е независим, пламенен, смел и нетърпелив. Родените под знака на Овен биха били щастливи, ако прекарват много и качествено време със своя партньор.

зодии
Как обичат различните зодии, сн. Фейсбук

Най-добре би било, ако прекараното време включва някаква активност, защото Овенът по принцип е и доста енергичен.

Определено няма да сгрешите и ако зарадвате Овена с някой приятна изненада. Всъщност Овенът разцъфва, когато му обръщат внимание и го карат да се чувства специален и единствен.

Той има нужда и от много комплименти. Накратко – ако искате да спечелите сърцето на Овен, правете му неочаквани комплименти, накарайте го да се чувства важен и хвалете постиженията му.

Езикът на тялото издава много за характера или настроението на човек. Що се отнася до невербалната комуникация, Телците са овладели изкуството на докосването до съвършенство.

Телецът обича да прегръща, да се гушка и да целува. Освен това обожава всякаква физическа активност със своята половинка.

Родените под знака на Телец са надеждни, заземени и стабилни хора, но същевременно и едни от най-чувствените хора. За тях е много важно да бъдат докосвани.

Телецът също така е много щастлив, когато получава и прави подаръци. Най-добре е обаче, ако подаръкът е изискван и подбран с вкус.

Близнаците обичат да говорят. Те са забавни и приятелски настроени хора. Ето защо човек със зодия Близнаци би се чувствал чудесно, ако прекарва качествено време със своя партньор, както и ако умее да води интересни разговори с него.

За Близнаците е важно да поддържат контакт с очите. Гледането в телефона или към телевизора, докато Близнаците говорят, определено не се препоръчва.

Родените със зодиакален знак Близнаци имат нужда от цялостно внимание от своя партньор и това ще ги направи наистина радостни.

Те се нуждаят още от приключения и интелигентни разговори. В противен случай биха се отегчили.

Ракът е чувствителен и емоционален зодиакален знак. Понякога хората с тази зодия могат да бъдат наистина „залепнали“ за своя партньор заради своята несигурност. Раците обаче са готови да ви дадат цялото си сърце и да ви обичат безусловно.

Те имат нужда от много време със своята половинка, за да се чувстват сигурни и да потушат тревогите си. Представителите на зодия Рак трябва да знаят, че са най-важните. Собственоръчно приготвена вечеря на свещи определено ще впечатли Рака,пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.