Зейнеб Маджурова се тресе от страх за…

Гласувайте за статията

По всичко личи, че няма намерения да се връща скоро на телевизионния екран

Оказа се, че Зейнеб Маджурова не само е много страхлива, а и изключително суеверна.

При все, че роди преди година и половина, все още е подвластна на жестоки страхове, които не й дават мира.

Зейнеб Маджурова

По всичко личи, че няма намерения да се връща скоро на телевизионния екран

Бившата чаровна репортерка на Гала се оказа прекалено суеверна и последствията са налице.
Въпреки че е мина повече от година, Зейнеб Маджурова все още пази дъщеричката си Мириам. На този етап са я виждали само най-близките й хора.

Причината за това е неистовият страх на Зейнеб Маджурова. Тя се притеснява от уроки и недоброжелателни погледи.
Подобно е поведението и на синоптичката Никол Станкулова. Тя също не показва детето си – вероятно също заради суеверия. За разлика от тях обаче, Гери Малкоданска няма никакви притеснения по тази тема.

Истината е, че немалка част от известните личности с удоволствие позират с децата си в социалните мрежи и нямат никакви притеснения. За Зейнеб обаче, нещата седят по-различно. Самата тя от край време вярвала в уроки, „лоши очи“ и други подобни суеверия. Освен това не искала личния й живот да става публично достояние.

Както е известно бащата на малката Мириам е милионерският наследник Стоян Балевски. Мълвата дори носи, че двамата са сключили тайно брак по време на бременността на Зейнеб.
Името на дъщеря им Мириам пък, е разновидност на традиционното Мария. То е с еврейски произход и означава „любима, желана“, пише „Уикенд“.

Припомняме, че Зейнеб Маджурова разкри, че очаква дете в предаването „На кафе“, където работеше като репортерка. След това тя излезе в майчинство и по всичко изглежда, че не възнамерява скоро да се връща в телевизията, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар