Венета Райкова в прединфарктно състояние заради…

Венета Райкова в прединфарктно състояние заради…
2 (40%) 1 vote

Съжалява, че не се доверила на предупрежденията

Венета Райкова стигнала до прединфарктно състояние заради ретроградния Меркурий.
Самата тя разкрива, че е преживяла ужасяващ момент заради този факт и така се докарала до това състояние.

Венета Райкова

Съжалява, че не се доверила на предупрежденията

„Бях пред инфаркт! Щях да остана без всичко написано по „Куклите“! С началото на ретроградния Меркурий лаптопа ми се бъгна – предупреждаваха астролозите да внимаваме, ама аз не прехвърлих информацията и на друго място!
Слава Богу, в сервиза успяха да спасят „Куклите”, докато други файлове се изтриха и изчезнаха. Но важното е, че сега вече мога да продължа работата по осмата ми книга. Голям стрес ми донесе този ретрограден Меркурий!“, оплака се Райкова.

Тя отваря нова страница в живота си. Потвърждение за това са не само признанията, които прави, но и новото й увлечение, с което се съобразява всеки ден.

Блондинката, която се разведе с бащата на детето си Тихомир Георгиев преди две години, засега не издава нищо от това, което се случва в личния й живот. Упорити слухове обаче твърдят, че тя вече си е намерила нов мъж.

„Странно е, но сега, когато не сме съпрузи, се разбираме повече от всякога. Тихомир е най-добрия ми приятел и винаги ще има специално място в живота ми“, признава Венета Райкова, която в момента работи и по най-новата си книга „Куклите“.

Много е запалена по новото си хоби

Тя има и съвсем ново хоби – астрологията, по което става все по-запалена.
Блондинката от край време вярва в астрологията и често се допитва до личната си астроложка Оксана. Доверява се и на световноизвестния автор и духовен учител Гал Сасон.
„Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години. Във врачки и други измамници не вярвам, но на астрологичните прогнози се доверявам напълно!“, споделяла е Венета. Тя неведнъж е следвала съветите на звездите, преди да предприеме важна стъпка в живота си, и е чертала плановете си според небесните транзити, пише „Уикенд“.

Венета Райкова и Гал Сасон, са приятели от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й. Тя е разказвала, че даже се е подлагала на регресия при него. По време на сеанса се видяла като римски войник в минал живот.

„Беше ме страх да не ми промени мисленето, защото има терапии, които ти вкарват натрапчиви мисли, ала регресията не е такава.
Продължи около 40 минути и не чувах гласове и видения – само гласът на този, който ръководеше процеса. Плаках през цялото време и даже не знаех защо. Същевременно видях как ме убиват с копие в корема. Бях с военни дрехи, с шлем и на кон“, спомня си тя, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар