Тони Стораро разкри причината за края на приятелството си с Азис!

Тони Стораро разкри причината за края на приятелството си с Азис!
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро призна защо е обиден на Азис!

„Малко съм сърдит на Азис”. Това сподели в интервю за „Неделята“ на Нова телевизия поп фолк звездата Тони Стораро. Той обясни, че причина да е обиден на Азис е това, че той отказал да присъства на сватбата на сина му Фики Стораро.

Тони Стораро

Тони Стораро е обиден на стария си приятел Азис

„20-годишно приятелство не може да се захвърли по този начин. Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не забравя старите си приятели. Дай Боже, един ден да се срещнем и да си споделим някои неща”, каза още Тони Стораро.

Той сподели, че често хората го мислели за надут, но това категорично не било вярно. Аз съм много добър човек – като малко дете съм”, признава певецът.

Бащата на победителя в „Като две капки вода“ сподели, че е получавал паник атаки. „Благодаря на Бога, че те изчезнаха преди 4-5 години”, уточни Стораро. Чалга изпълнителят предполаг, че ги отключил, когато започнал да приема участия в купоните на мутрите.

„Аз пея, те стрелят“, сподели шуменецът, който обаче пази и добри спомени от познанствата си с тези хора.

Що се отнася до професионалния му път, певецът сподели, че мечтае всеки голям музикант в България да има собствен оркестър. Това давало на изпълнителя самочувствието, че наистина върши работата си, както трябва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар