Гала изчезна мистериозно. Какво се случва?

Гала изчезна мистериозно. Какво се случва?
5 (100%) 1 vote

За момента причината остава загадка

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, изчезна мистериозно. Този факт накара мнозина да се запитат какво се случва.

Поради факта, че днес тя не бе на линия, се наложи да бъде заместена от останалите си колеги – Юлиян Константинов, Андреа Банда Банда и Кристина Патрашкова.
Предаването откриха Ева Веселинова и Илиян Любомиров, които честитиха Петровден на всички именици. Те обаче дори не споменаха за отсъствието на водещата Гала.

Гала

За момента причината остава загадка

Патрашкова по-късно сподели, че и Гала е човек и има право да попътува. Тя обаче предварително е записала разговори с интересни гости като репортерката Зейнеб Маджурова. След това тези материали бяха излъчени и така изглеждаше, сякаш тя си е на работа.

Притесненията на мнозина са свързани с факта, че последния път, когато Гала изчезна внезапно от ефир, беше през 2018-а, заради убийството на племенника й в САЩ. Тогава тя отпътува за Америка и остана няколко дни при семейството на брат си, за да им помогне да преодолеят мъката.

Новото отсъствие идва след големия скандал, който пролича и в ефир между нея и Ева Веселинова. В него и двете се показаха много изнервени. Дали блондинката от Плевен си е взела един ден почивка повече, за да успокои нервите си или отново има сериозен семеен проблем, засега остава загадка, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар