Хороскоп за 29 юни, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
Ще се създадат отлични предпоставки да работите в екип. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се променят изключително динамично. Ще се изисква да подхождате с внимание към случващите се събития в делови, материален и в личен план.

Скорпион
Съсредоточете се върху основните си задължения в професионален план. Не оставяйте нищо на случайността. Планирайте и организирайте делата си така, че да постигате отлични резултати в движение, дори и събитията да не се развиват според очакванията ви.

Стрелец
Обръщайте внимание на детайлите, за да си спестите неприятности в днешния ден. Доверявайте се на инстинкта си, но не подценявайте здравия разум. В свободното си време изпълнявайте личните си желания. Посветете се на любимо занимание или спортувайте.

Козирог
Събитията и преживяванията ще ви покажат по недвусмислен начин коя ваша потребност сте пренебрегвали. Ще ви е от полза, ако не страните от истината и направете нещо да възстановите изгубения баланс. Ако се чувствате зле физически, най-добре е да си починете.

Водолей
Действайте с увереност, когато преследвате собствените си цели. В края на периода анализирайте детайлите, които в последно време сте пренебрегвали заради голямата си заетост на работното място. Контролирайте емоциите си, за да се справяте по-успешно с предизвикателствата.

Риби
В личен план се съсредоточавайте върху най-важното, за да ви остане достатъчно свободно време и за почивка. Покажете умението си да постигате желаното в професионалната сфера. Вашите силни оръжия са търпението и постоянството.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар