Кейт Мидълтън: Никога не съм била децата си (Как ги възпитава?)

Кейт Мидълтън никога не е удряла децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
0

В семейството на Кейт Мидълтън насилието е категорично забранено

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са еталон за добро семейство. Двамата отглеждат трите си деца – 6-годишният Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишният Луис. Съпрузите често говорят за наследниците си, техните хобита и занимания, но темата за наказанията рядко се засяга.

Източник от близкия кръг на британските монарси разказа към какви методи на възпитание прибягва 38-годишната Кейт Мидълтън. Той отбеляза, че в семейството на херцозите на Кеймбридж всяко насилие е категорично забранено – никакви писъци и шамари не са позволени, а само хуманни, но много ефективни методи.

Според източника в имението на принц Уилям и Кейт Мидълтън има стая със специален диван. Именно там се провеждат образователни разговори с децата. Херцогинята води дълъг разговор с всяко дете и обяснява възможните последици от лошото поведение – докато напълно осъзнае грешката си.

След диалога тя може да забрани на наследниците си да играят заедно за известно време. Също така, Кейт Мидълтън държи да чуе извинения от съгрешилото дете. Тя учи Джордж, Шарлот и Луи от ранна възраст да искат прошка, ако грешат. Отбелязва се, че херцогинята на Кеймбридж е твърда в решенията си и не обръща внимание на капризите и триковете на децата си.

Преди известно време пък бавачката на кралските наследници Мария Борало разкри за авторката на книгата „Nanny in a Book“ Луис Харън, че и децата на Кейт и Уилям, като всички други деца, следват доста правила. Малчуганите са тренирани да се държат като възрастни публично и когато се появяват с мама и тате им е забранено да хленчат и реват.

„Те не се лигавят. Когато държат ръката на мама и тате, трябва да се усмихват и да махат като тях. Нямат право да правят драми, да хленчат или да плачат“, разкри авторката пред „The Sun“.

Кейт Мидълтън никога не е удряла децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Кейт Мидълтън никога не е удряла децата си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

В  последните няколко месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с децата си прекараха в самоизолация времето на пандемия. Те останаха в имението Анмър Хол в Норфолк. От няколко дни Кейт и Уилям отново изпълняват ангажиментите си към кралското семейство, но вече не само онлайн, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.