Принц Хари и Меган Маркъл окончателно се отказаха от кралските си титли (Вижте повече)

Принц Хари и Меган Маркъл окончателно се отказаха от кралските си титли (Вижте повече)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари и Меган Маркъл вече са просто Меган и Хари

С отслабването на пандемията от коронавирус, принц Хари и Меган Маркъл благодариха на всички, които се грижат за болните и уязвимите общности през последните тежки месеци. В писмо, датирано от 19-ти юни и написано до Джейн Ашуорт, родителите на Арчи пишат, че са впечатлени от екипа на фондацията „Street Games“ и неговата подкрепа в осигуряването на топла храна на хиляди млади хора в цяла Великобритания.

„Пандемията от Ковид-19 е доста страшна и е предизвикателство за всички хора, независимо от тяхното финансово или географско положение“, пишат Хари и Меган. Двамата са подписали писмото без нито една кралска титла пред името си. Внукът на кралица Елизабет Втора дори не се е нарекъл „принц“. Те просто са Меган и Хари.

Благодарност

Организацията „Street Games“ публикува писмото в социалните мрежи. Тя благодари на двамата за подкрепата и ангажираността им с други инициативи, които помагат на уязвими семейства по време на пандемията.

Хари и Меган в момента се намират в Лос Анджелис, след като прекараха няколко месеца в Канада. Двамата се отказаха от кралските привилегии и задължения в края на март тази година и решиха да се преместят в Америка заедно със сина си Арчи. Двойката създаде своя благотворителна организация, която ще бъде официално основана след като приключи пандемията и бъдат разрешени събиранията на много хора на едно място, предават от tialoto.bg.

Принц Хари и Меган Маркъл вече са просто Меган и Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари и Меган Маркъл вече са просто Меган и Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

А през последните седмици се появиха и твърдения, че Меган Маркъл е бременна и скоро с Хари ще станат родители за втори път. Засега това са само предположения на феновете на кралското семейство. През последните месеци Меган и Хари изпълняват служебните си ангажименти онлайн. Те не излизат от вкъщи заради пандемията от коронавирус. А дали слуховете, че съпругата на принца е бременна, може би ще разберем много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар