Наричат кралицата на Бутан азиатската Кейт Мидълтън (Вижте невероятната й история – Снимки)

Гласувайте за статията

Кралят на Бутан заряза многоженството заради екзотичната красавица

Историята на кралицата на Бутан е наистина невероятна. Момичето расте в семейство с благородни корени, но не богато. Баща й е пилот, а майката е далечна роднина на краля на Бутан.

Като седемгодишно момиче Джетсун Пема присуства в двореца на тържество по случай рождения ден на принц Джигме. Малката изтичва да го посрещне и го прегръща.

екзотичната кралица на Бутан
Снимка: Туитър

Младият мъж веднага му прави впечатление сладураната , с която се шегува и й казва, че когато порасне ще я вземе за съпруга. Тези пророчески думи ще се сбъднат по-късно.

Кралят и кралицата на Бутан
Снимка:Туитър

Джетсун се старае да стане най-достойното момиче на света. Образова се блестящо в Индия, научава няколко езика и прочита много книги. След като съзрява се превръща в истинска красавица. Пътищата й отново се кръстосват с тези на принца и те се влюбват от пръв поглед.

Наричат кралицата на Бутан хималайската Кейт Мидълтън
Снимкка: Туитър

Джетсун е на 21 години когато с Джигме обявяват годежа си. През 2011 г тя става съпруга на краля на Бутан, който казва: „Сега всички ще видят каква трябва да е една кралица – уникално красива, умна и грациозна.”

Най-интересното в тяхната любовна история е факта, че кралят на Бутан Джигме Хесар предпочита да има само една жена и се отказва заради нея от многоженството. Като публично завява, че няма да се ожени за друга жена.

Джетсун наистина е невероятна и е всестранно развита личност с различни интереси. През февруари 2016 тя го дарява с първи наследник, а вторият им син се ражда през март тази година. А кралят постоянно демонстрира нежната си любов към кралицата: държи ръката й, целува я и я прегръща., предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар