Зейнеб Маджурова роди преди година и половина

Зейнеб Маджурова пази бебето си от уроки, подобно на приятелката си Никол Станкулова. Бившата репортерка на Гала роди преди година и половина, но само най-близките й хора са виждали дъщеря й Мириам. Блондинката никога не е показвала детето заради страх от уроки и съображения за сигурност. Много популярни личности споделят своето ежедневие и това на наследниците си в социалните мрежи. Такива са например семейство Петканови, които не пропускат да щракнат сина си Габриел във всякакви ситуации и дори му направиха профил в Инстаграм. Други като Никол Станкулова, Светлана Гущерова и Зейнеб не са съгласни да показват децата си. Близки до Маджурова твърдят, че тя открай време вярвала в уроки, "лоши очи" и други подобни суеверия. Това е една от причините да крие щерка си. Другата е свързана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски наследник и не иска личният му живот да се превръща в риалити шоу.

Брак

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й партньор са сключили брак още по време на бременността й. Сватбата била в тесен семеен кръг и без излишна показност. Мечтите на Маджурова за пищна церемония така и не се осъществили, пише "Уикенд".

Име

Името Мириам, което младите родители избраха за дъщеря си, е разновидност на традиционното Мария, има еврейски произход и означава "любима, желана". Тя дълго се колебаела как точно да кръсти момиченцето и накрая избрала нещо нетипично, но благозвучно и запомнящо се. Че е бременна, блондинката разкри в предаването "На кафе", където работеше като репортерка. Тя излезе в майчинство и не възнамерява скоро да се връща в телевизията. Маджурова е решена да се посвети на детето си, защото в първите години от развитието му близостта с майката е много важна. Бебето се появи на бял свят без усложнения с впечатляващи мерки - над 4 килограма. Заради размерите му се наложило Зейнеб са се подложи на секцио. Тя се похвали, че до седмия месец почти не й личало, че е бременна, но въпреки това момиченцето се оказало тежко и голямо. Докато плодът растял в утробата на блондинката, тя не се отказала от активния си начин на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, но не се чувствала уморена, а дори по-енергична. [caption id="attachment_633253" align="aligncenter" width="300"]Зейнеб Маджурова пази бебето си от уроки сн. hotarena.net Зейнеб Маджурова пази бебето си от уроки сн. hotarena.net[/caption] Зейнеб до последно избягваше публични прояви и не говореше за деликатното положение, в което се намира. Само близките й знаели, че очаква дете, защото вярвала, че този момент е интимен и искала да го запази само за себе си. Щом разбрала, че е бременна, тя се обадила първо на родителите си, а после доверила и на Гала, която е сред най-добрите й приятелки. Плевенчанката искрено се зарадвала на новината и като майка дала някои съвети. Тъй като в началото Маджурова страдала от неразположения като гадене и повръщане, водещата я убедила да си вземе дълга почивка, предават от hotarena.net.