Джена и „Канарите“ аут от Катуница (Вижте повече)

Съседи на нож с Джена и "Канарите" сн. Инстаграм
0

Съседи на нож с Джена и „Канарите“

Съседи събират подписка срещу Джена и „Канарите“. „Събираме подписка да изселим най-накрая „Канарите“ от Катуница! Тъкмо си отдъхнахме, след като прокудихме Цар Киро, а сега те ни побъркват“, признаха пред „Уикенд“ съседи на музикалната фамилия, която е сред най-шумните в селото.  Хората недоволстват от наглото поведение на клана Стоеви, както и от вечните им неспирни купони.

Фамилията от години е недолюбвана от бедните си съседи, които се дразнят на парадирането на възможности от „Канарите“. Палатът в селото на Цар Киро и известен с кичозния си вид. Преди години музикалната фамилия показа дома си в Катуница. Тогава Джена и Наско дадоха първото си интервю като семейство именно от бащиния дом, а зрителите се потресоха от безвкусицата, златните окраски и 20-те безвкусни картини, наредени в стаята асиметрично.

Кич

Още тогава съседите се подразнили на кичозното, но скъпо обзавеждане в Стоеви, които имат в дома си няколко столове, по-известни още като „кралски трон“. Имотът на „Канарите“ в Катуница, с големината на прогимназия, отдавна е обект на подигравки сред съселяните на музикантите.

Старият Канар често може да бъде видян как внася в дома си поредната картина, стойка или пък фонтанче за вода за двора, а сред разсадите им с домати в градината има безброй пикаещи джуджета. Вратата им, естествено, е охранявана от два огромни гипсови орела, на едини от които е счупено едното крило.

Освен Стария Канар – акордеониста Наско Стоев, и съпругата му Надя, в дома от време на време живеят и Джена с младият си съпруг Наско. Именно в този дом изкараха карантината поп фолк изпълнителката и Атанас Стоев-младши, които се бяха прибрали при родителите на музиканта. Това преляло чашата на търпението на съседите, пише „Уикенд“. От имението непрекъснато се носел невъобразим шум.

Съседи на нож с Джена и "Канарите" сн. Инстаграм
Съседи на нож с Джена и „Канарите“ сн. Инстаграм

„Не стига, че търпим фръцкането и претенциите на Надя, но вече и Джена ни дойде в повече. Доколкото знам, тя има проблеми и със съседите си в София. Сега тук ни побърква с претенциите си“, коментира комшия на музикалния клан, който е сред инициаторите на подписката, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.