Гонят Джена и Канарите от Катуница (Всичко за скандала – Снимки)

Гонят Джена и Канарите от Катуница (Всичко за скандала – Снимки)
3.5 (70%) 2 votes

След Цар Киро на прицела на съседите са Канарите, събират подписка да ги изселят

Джена и Канарите са персона нон грата в Катуница. Техен комшия твърди, че се събират подписи да ги изселят. Хората били недоволни от наглото им поведение и от техните безбройни купони.

Фамилия Стоеви от много време не е обичана от съселяните си. Дразнят ги с финансовото си благосъстояние. Преди доста време фолк певицата и малкия Канар се показаха от семейното си имение за интервю. А зрителите веднага отбелязаха, че обзавеждането е пълна безвкусица, със златните елементи и картините по стените, подредени асиметрично. Тогава и съседите се издразнили на скъпаркото, но кичозно обзавеждане в дома на Канарите. Които имали столове с названието „кралски трон”.

Джена с Атнас Стоев-младши в дома им в Катуница

Къщата на Канарите е с размери на прогимназия и от доста време е обект на подигравки от страна на комшиите. Старият Атанас Стоев може да бъде видян как носи вкъщи някоя картина или пък кичозно фонтанче,което ще краси двора, а сред посадените домати се кипрят множество джуджета, които пикаят.

Домът на Джена и Канарите в Катуница

А на входната врата могат да се видят два орела от гипс, единият, от които с прекършено крило.

В този музикантски дом съвместно живеят Атанас старши, съпругата му Надя и Малкия Канар с Джена й сина им.Там фамилията се прибрала да прекара карантината, а шумът, който се носел навсякъде побъркал съседите.

Съселяните им писнало да търпят претенциите и фръцкането на Надя, а появата и на Джена им дошла  повече, предават от ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар