Деси Цонева копира Преслава (Фото)

Деси Цонева копира Преслава (Фото)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева се превърна в копие на Преслава

Деси Цонева се превърна в същинско копие на Преслава. Журналистката заприлича на фолкаджийката, но в нейната стара на версия, още преди да се подложи на пластичните операции за коригиране на носа.

Тъмнокосата репортерка на Гала се довери на един от най-известните майстори гримьори у нас, който я превърна в същинско копие на изпълнителката.

Впечатление прави, че Деси Цонева копира дори прическата на Преси, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

След раждането на малката Бианка, дъщерята на Митко Цонев се промени до неузнаваемост. За отрицателно време тя успя не просто да влезе във форма, но и да се сдобие с манекенски мерки.

Преди дни тя отново изненада последователите си в мрежата с променена визия. Деси сподели кадър, на който е с руса коса и зелени лещи. Алекс Петканова не скри, че е във възторг от новата визия на Цонева. Но последната разкри, че просто експериментира с перука и лещи.

Вероятно бързото влизане на Деси във форма се дължи на плановете й за сватба това лято. Тя и любимият й планираха приказна морска сватба в слънчева Гърция. Но заради пандемията от коронавирус, вероятно събитието ще бъде отложено за по-подходящ момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар