Важна новина за данъкоплатците в столицата

Гласувайте за статията

От НАП съобщиха важна новина за данъкоплатците в столицата

От НАП съобщиха важна новина за данъкоплатците в София. От 1 юли тази година плащанията на данъци и осигурителни вноски в 13-те офиса на агенцията в столицата ще се извършват без такси чрез използване на физическите ПОС терминали на агенция. Гражданите ще имат възможността да използват и електронната услуга за плащане в е-портала на НАП.

Извършването на плащания към НАП в София ще продължи да се извършват и по банков път от всяка банка в страната, спрямо тарифите на съответната финансова институция.

Последният работен ден на гишета на Обслужващата банка в София е на 30 юни, съобщиха от НАП.

Останали офиси на приходната агенция, в които има банкови гишета, ще продължат да работят по обичайния си график, съобщават от приходната агенция.

Над 80 млн. електронни трансакции с електронните услуги са извършени на годишна база. Това става ясно от предоставени от приходната агенция данни.

Заместник-изпълнителният директор на НАП Милена Кръстанова заяви, цитирана от pariteni.bg, че Обслужващата банка в София закрива гишетата си, но съществуват алтернативи за плащане без такса, които са достъпни за гражданите.

След първи юли на сайта на приходната агенция ще бъде изнесена допълнителна информация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар