Изненада! Ралица Паскалева и Димо Алексиев са новите водещи на „Игри на волята” (Подробности)

Изненада! Ралица Паскалева и Димо Алексиев са новите водещи на „Игри на волята” (Подробности)
4 (80%) 2 votes

Култовите актьори ще сменят Алекс Сърчаджиева

Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще се появят в нова роля на малкия екран. Актьорите, които са любимци на публиката щ са водещи на вълнуващото риалити шоу „Игри на волята”.

Димо и Ралица ще бъдат плътно до всичките участници в игрите. Ще бъдат с тях и в битките и извън арената. Дуото ще коментира и показва най-интересните моменти.

Този път продуцентите залагат на двама водещи. Те ще представят героите във формата и ще поставят пред тях всяко едно предизвикателство.

Само, че всеки един от водещите ще е със своя специфична роля. Димо Алексиев като мъж и спортист ще е коментатор на битките и на правилата. А нежната Ралица ще показва на зрителите какво коментират в племената и взаимоотношенията им.

Ето ги новите водещи на „Игри на волята“
Снимка: Блиц

Игри на волята: България“ е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препрятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила“, сподели Димо Алексиев за зрителите на „Събуди се“ и обеща да е строг, но справедлив съдия.

А Ралица Паскалева допълва: „За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси“, предават от Блиц.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар