Всеки по своя път: Кейт и Уилям се разделят

Всеки по своя път: Кейт и Уилям се разделят
3.61 (72.14%) 28 votes

Кейт и Уилям разделени, всеки сам ще се появява в обществото

Кейт и Уилям се разделят и всеки ще върви по свой път. Това обявиха неочаквано кралски чиновници, по повод предстоящите планове на кралското семейство след пандемията. Новината доста стресна британците, но спокойно, няма място за паника. Месеците на изолация не са изкарали от релси двойката и те категорично не слагат край на брака си. Но са принудени да се разделят от обстоятелствата.

Заради оттеглянето на Меган и Хари от кралския живот, Кейт и Уилям ще бъдат много по-ангажирани с различни обществени задачи. А двойката няма възможност да бъде постоянно заедно между почитателите си. Затова придворните изготвили план, според който съпрузите все по-често ще имат отделни изяви. И дори може да се наложи да прекарват по няколко месеца разделени заради тях.

Последното не се харесва въобще нито на Уилям, нито на Кейт, които освен съпрузи са и родители на три малки деца.

И определено държат да си поделят отговорностите за тях. Въпреки всичко новият план е бил приет и вече е вкаран в действие. На първите си публични изяви, двамата се появиха отделно един от друг. Кейт посети заедно с Камила център за болни деца, а Уилям пътува до Лондон, където проведе няколко срещи. Фил Дампиер, експерт по въпросите на кралското семейство, твърди пред списание „Нова идея“, че заради напускането на Меган и Хари, Кейт и Уилям имат повече ангажименти отпреди. И по тази причина ще се появяват по-често отделно един от друг, а не заедно, както досега.

Кейт и Уилям се разделят сн. Инстаграм

Кейт и Уилям се разделят сн. Инстаграм

При все това Кейт се старае да остане малко по-встрани от прожекторите, независимо, че ролята й става по-важна. „Кейт е умна и действа като принц Филип. Никога не се опитва да засенчва Уилям, говори малко и се старае да бъде в подкрепяща роля, а не да води парада. Но не си мислете, че е като кукла на конци или й липсват качества на лидер. Тя може много, има какво да каже, но предпочита да остане в сянка, защото за Уилям и без това е трудно да се докаже в сянката на баба си и майка си. Кейт предпочита да стои три крачки назад, когато са пред камерите, но извън прожекторите двамата са абсолютно пълноправни партньори и споделят всичко един с друг“, казва още Дампиер пред „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар