Кралски биограф: Кралицата разреши брака на Меган и Хари, само заради произхода й

Кралски биограф: Кралицата разреши брака на Меган и Хари, само заради произхода й
4 (80%) 2 votes

Меган и Хари нямало да се оженят, ако не била смесената й кръв, твърди Колин Кембъл

Лейди Колин Кембъл, кралски биограф и приятелка на принцеса Даяна, напоследък доста активно се изявява в медиите. Причината са разкритията, които прави за Меган Маркъл, както и за някои други членове на семейството. В момента тя подготвя книга за херцозите на Съсекс, в която разкрива доста пикантни неща. Сред признанията й е и любопитната подробност, че Меган и Хари са се оженили само и единствено заради факта, че херцогинята е цветнокожа.

„Както един от принцовете веднъж ми каза:“Ако Меган не беше цветнокожа, те никога не биха допуснали брака. Това беше единственият факт, който безрезервно ги накара да я приемат“, казва Кембъл.

По думите й, произходът на Меган, фактът, че е американка, новината, че е актриса — всичко това било само в неин ущърб. В кралското семейство били твърдо против нейното присъединяване, докато не разбрали, че е цветнокожа, пише „Дейли мейл“.

Кралица Елизабет видяла в произхода й огромно предимство короната да бъде представена като модерна и интернационална културна институция. Затова и дала одобрението си, въпреки несъгласието на принц Уилям и резервите на принц Чарлз към снаха му.

„Кралицата, която е известна с чувството си за хумор и остроумието си, заяви пред свой приятел: „На господин Корбин ще му бъде много трудно да се отърве от нас сега, особено след като и Меган е в семейството“, казва още Кембъл.

Изказванията й идват, след твърдения на приятелка на херцогинята. Пред медиите приближена до съпругата на принц Хари заяви, че Меган сякаш е усещала кризата на Острова срещу цветнокожите и навреме е избягала от там. Тези твърдения обаче хвърлят сянка върху семейство Уиндзор. И очевидно са в противоречие с причините, благодарение на които Меган е била приета в кралския двор.

Меган и Хари се оженили само заради цвета на кожата й сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган и Хари се оженили само заради цвета на кожата й сн. Инстаграм/ sussexroyal

Очевидно херцогинята не е успяла да се впише все пак във фамилията, заради нейните старомодни традиции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар