Брад и Анджелина пак отлагат развода (Двойката все още не е финализирала раздялата)

Гласувайте за статията

Брад и Анджелина — разведени, но не съвсем

Повече от сложен се оказа разводът между Брад и Анджелина. Семейство Пит официално е финализирало брака си и всеки от съпрузите се води физически свободен. Но не и законово.

Самата Анджелина още миналата година обяви, че от няколко дни е законно разделена със съпруга си. В щата Калифорния обаче, разводът не се смята за приключен, докато не се подпишат и последните споразумения. В този случай — за подялба на имуществото.

За двойката се оказа изключително трудно да си разделят децата, но още по-трудно — да си поделят парите. Споровете продължават да са свързани с имуществото придобито по време на брака — Анджелина иска някои имоти да се продадат, а Брад — да ги откупи и прехвърли на свое име.

В допълнение към горното, остават и кризите за децата. Въпреки че Анджелина е станала по-отстъпчива /все пак за четири години й мина и омекна спрямо Брад/, тя продължава да налага някои доста тежки решения по отношение на децата.

Според American The Blast, Брад също не бърза да подпише документите за край на брака. Въпреки че актьорът уж е щастлив с Дженифър Анистън, а и често се появява с Алия Шоукат, той продължава да е фиктивно женен за Анджелина. Дали има истина в слуховете, че последните месеци двамата са затоплили отношенията си, е трудно да се каже.

Брад и Анджелина още не са приключили с развода, сн. Уикипедия

Брад и Анджелина още не са приключили с развода, сн. Уикипедия

Двамата бяха заедно цели 12 години, две, от които прекараха женени. Имат шест деца — три осиновени и три биологични. В момента Анджелина поддържа споделено попечителство за децата им и двамата с Брад споделят грижите за пет от тях. Най-големият им син — Мадокс, напусна страната, за да следва в Южна Корея. Младежът обаче в момента е в САЩ заради карантината и помага на майка си с децата им. Според слуховете, откакто Брад се е разделил с Анджелина, най-големият им син не е общувал с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар