Елизабет Втора с хитър ход (Вижте защо разрешила брака на Меган Маркъл и принц Хари)

Елизабет втора разрешила брака на Хари и Меган само заради расовата принадлежност на актрисата сн. YouTube
0

Елизабет Втора разрешила брака на Меган Маркъл и принц Хари само заради расовата принадлежност на актрисата

Елизабет Втора предприела хитър ход за сватбата на принц Хари. Поредни камъни се хвърлят в кралския двор на Великобритания след като британска писателка обясни, че Меган Маркъл е била приета за съпруга на принц Хари, само заради расовата й принадлежност.

Лейди Колин Кембъл има вече много публикации за кралското семейство. Тя споделя нови подробности за взаимоотношенията между херцогинята на Съсекс и кралица Елизабет Втора.

В нова книга, Кембъл отбелязва, че кралицата никога не би позволила на принц Хари да се ожени за „бяла калифорнийка, чиято звезда е изгряла в известен телевизионен сериал“, освен ако актрисата не е от смесен произход. Така само тя може да изиграе важна роля, защитавайки двореца по въпроси, свързани с расовото многообразие и мултикултура.

„Ако Меган не бе представителка на цветното население, те никога не биха одобрили този брак. Това единствено обърнало нещата в тяхна полза“. А кралицата се слави със своя остър ум и казала приятелски на Джефри Кобрин (бивш лидер на Лейбъристката партия във Великобритания), че сега Дворецът не може така лесно да бъде критикуван, защото там е Меган“, споделя Кембъл в своята книга „Меган и Хари: Истинската история“.

Елизабет втора разрешила брака на Хари и Меган само заради расоват принадлежност на актрисата сн. YouTube
Елизабет втора разрешила брака на Хари и Меган само заради расовата принадлежност на актрисата сн. YouTube

По-рано произходът на херцогинята на Съсекс стана обект на разгорещена дискусия в социалните мрежи на принц Чарлз и съпругата му Камила. Наследникът на британския трон говори за значението на расовото разнообразие по повод 72-ата годишнина от пристигането на пътническия кораб на „Empire Windrush“, който доведе около 500 жители на Карибите в Обединеното кралство. Фенове на Меган Маркъл обвиниха принца в лицемерие и заявиха, че не може да защити собствената си снаха от тормоз и дискриминация, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.