Симона Загорова започва собствен бизнес след дипломирането си (С какво ще се занимава?)

Симона Загорова отваря собствена музикална школа след дипломирането си сн. Инстаграм
0

Симона Загорова проговори за личния си живот

Младата певица Симона Загорова зарадва семейството и феновете си преди седмица, когато завърши висшето си образование в НБУ с отличен успех. Красавицата публикува снимки от дипломирането си в социалната мрежа, а кадрите веднага събраха хиляди лайкове.

Самата Симона признава, че е безкрайно щастлива, че вече е приключила този етап от живота си. Дъщерята на Глория си пожелава оттук нататък да следват само хубави песни, клипове и успешни проекти. Тя не изключва възможността да запише и второ висше.

„Винаги съм била в една по-строга школа вкъщи. Имах вечерен час, трябваше да имам добри оценки, а нашите бяха категорични, че трябва да завърша университет. Сега аз самата се замислям за втори висше образование – пиар, музикален мениджър, а защо не и актьорско майсторство“, споделя Симона.

Веднага след като хваща дипломата в ръка, наследницата на фолк примата Глория и композитора Илия Загоров е готова да тръгне по нов път и да сбъдне още една своя мечта. Симона е готова да създаде певческа школа за млади таланти. „За мен това ще бъде огромно удоволствие – да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият творческите заложби. Така че силно се надявам „Simona Zagorova Music Academy“ скоро да бъде факт“, казва младата певица.

„Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но имали желание и мотивация, всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща“.

Връщайки лентата назад, чаровницата споделя, че и тя е била нетърпелива. Но времето я е научило, че някои неща изискват да ги оставиш да се случат без да бързаш. Много неща Симона научила от звездната си майка, която й дава най-ценните съвети. Тя е категорична, че да си дъщеря на Глория и Илия Загоров, е привилегия, но и отговорност, пише „Телеграф“.

Любов

В момента освен с любов към музиката и семейството, сърцето на Симона е пълно с обич към половинката й Дани. „Любов по време на карантина. Наистина беше неочаквано за мен, а смятам и за него. Познаваме се от година, но започнахме да си показваме симпатии в началото на тази година.

Излизахме няколко пъти и точно когато всичко беше цветя и рози, ни затвориха, обявиха извънредно положение. Така доста време се гледахме и си говорихме само по камера. Пандемията беше едно изпитание за нашата любов, което преминахме. Любовта ни стана още по-силна. Пожелавам си чувствата между нас винаги да са така силни и хубави, както сега.

Симона Загорова отваря собствена музикална школа след дипломирането си сн. Инстаграм
Симона Загорова отваря собствена музикална школа след дипломирането си сн. Инстаграм

Винаги съм била позитивен човек. Каквото е писано да се случи, ще стане. Аз ще дам всичко от себе си и в личен и в професионален план, пък да става каквото ще. Пожелавам си също да не губя ценните за мен хора и много скоро един самостоятелен концерт с бенд“, споделя младата звезда, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.