Принц Хари на тайно посещение в Лондон (Отлетя за родината без Меган и Арчи) Преглеждания: 4907

Принц Хари Снимка: Интернет
0
Оценете този post

По-малкият внук на Елизабет II се върна в Лондон без Арчи и Меган

35-годишният принц Хари тайно е отлетял от Лос Анджелис за Лондон. Чуждите медии пишат, че внукът на Елизабет II е забелязан на летището в Британската столица без съпругата си и малкия им син.

Според запознати херцогът на Съсекс се е прибрал в Кралството за да реши проблема с визите си. Тъй като не може да остане в САЩ повече от 90 дни. Стана известно, че Хари е пътувал не с обикновен полет, а с частен самолет. Въпреки факта, че е привърженик на движението за опазване на чиста околна среда.

Принц Хари
Снимка: Интернет

Принцът пристигна без Меган Маркъл и сина си в родината си. Но той бе придружен от охранители. От френското списание Gala пишат, че се е прибрал само за кратко посещение, като се позовават на информирани източници.

Ще се задържи ли херцогът при кралските си  роднини не става ясно. Но е повече от сигурно, че поне ще се срещне с баща си Чарлз, който прекара заболяване от коронавирус. А освен това няма как да не се срещне и с брат си Уилям, с когото затоплиха отношенията си по време на заболяването на баща им, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.