Синът на Жени Калканджиева се вцепенил от ужас

Тя няма намерения да обжалва присъдата
0

Тя няма намерения да обжалва присъдата

Жени Калканджиева разкрива, че синът й Жорко се е вцепенил от ужас.

Денят, в който „Мис България“ 1995 Жени Калканджиева се озова в столичното 6-то РПУ, е започнал с яки момчета на охранителна фирма.

Гардовете са служители на фирма, която е свързана с медията, озовала се на мястото на скандала – кооперацията на миската в „Бояна“. Това се случило вечерта на 5 срещу 6 май, когато се разрази скандалът между Калканджиева и две от съседките й.

Жени Калканджиева
Тя няма намерения да обжалва присъдата

Заради тези съвпадения, шестата по красота в света смята, че е станала жертва на провокация, целяща да опетни името и имижда й.
Вчера в Софийски градски съд бе съдебното заседание по делото за дребно хулиганство срещу Жени Калканджиева.
В началото на заседанието бе разпитан свидетелят Димитър Иванов – полицай от дежурния екип, потушавал скандала.

След това своята версия за случилото се изложи и Калканджиева. Тя се извини за непристойното си поведение от въпросната нощ и мятането на яйца през терасата й. Жени оправда действията си с обзелата я истерия покрай разпрата с комшийките.

„Въпросния ден синът ми се събуди, трябваше да ходим на урок по математика при г-жа Йорданова. Каза ми, че няма да излезе от вкъщи, защото нашата кола пред кооперацията е заградена от няколко коли на охранителна фирма „Трафик Секюрити“. Това продължи от 9.57 до 15 ч. Той беше много стресиран и изплашен“. Това заяви Калканджиева по време на съдебното заседание.

Тя е категорична, че това е скалъпено с цел опетняване на имиджа й

10-годишният Жорко тъкмо се успокоил, но малко след 19 ч. отворил входната врата на апартамента им, и отново изтръпнал от ужас.
„Чух детето да крещи: Мамо, мамо, има нещо на постелката. Накъсани хартии. Приех това като враг пред портата, буквално. Взех постелката и слязох по стълбите, към въпросните съседки, и крещях: „Магьосници, излезте, не правете пред вратата такива неща“.

Те много бързо излязоха, а едната извади телефон и ми го навря в лицето да ме снима. Пръв сигнал за скандала подаде до 112 моят син Георги Манов, а не съседките. Това може да бъде доказано в телефонна разпечатка“, обясни Жени Калканджиева.

В полицията Жени подписала протокол, че няма да влиза повече в конфликт с двете дами. След това викнала свой приятел в апартамента си да обсъдят случилото се. Разговаряли кротко, без музика или шум. Точно решила, че проблемът е приключил и чула шумолене пред вратата си. Видяла същия полицейски екип, съседките и журналистически екип.

„Не съм го правила никога преди, но се ядосах на себе си, че ги допуснах в дома си. Не съм искала да убивам никого с яйцата, а да излея гнева си. Не съм обиждала полицаите (същото потвърдил и свидетелят Иванов по време на разпита) само комшийките“, каза пред съда Калканджиева.

Към доказателствата към делото съдът приобщи писмо в подкрепа на Жени Калканджиева от нейните съседи. По този начин категорично бе оборена тиражираната по-рано информация, че живущите в кооперацията в „Бояна“ са събрали подписка тя да се изнесе от собствения си дом. В нейна защита са 12 домакинства.

В крайна сметка съдът призна Жени Калканджиева за виновна за непристойно поведение и я глоби с 300 лева. Най-вероятно тя няма да обжалва, тъй като след края на заседанието обяви, че е готова да плати за мятаните яйца въпросната парична санкция, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.