Румен Радев и съпругата му събраха очите на всички в точка (ФОТО)

Румен Радев и съпругата му събраха очите на всички в точка (ФОТО)
3 (60%) 1 vote

Държавният глава категорично отрече слуховете

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава събраха очите на всички в точка.

Румен Радев категорично отрече плъзналите за пореден път слухове за раздяла със съпругата му Десислава. В подкрепа на думите си, той я заведе в църква навръх рождения си ден.

Румен Радев

Държавният глава категорично отрече слуховете

Първата дама придружаваше президента по време на визитата му в Кресна и региона, състояла се в края на миналата седмица.
Част от програмата на Румен Радев бе посещение на Роженския манастир. Прага на светата обител президентът прекрачил заедно със съпругата си. Двамата с интерес разгледали уникалните иконописи, както и прочутата в цял свят с чудотворните си сили икона, която се съхранява там – Богородица Портарница.

Снимка от посещението им в Роженския манастир доказва, че крах в отношенията им няма. По всичко личи, че медийните публикации, свързани с раздялата им, са спекулация. Все пак остава мистерия защо ген. Деси през последните три месеца отсъства напълно от обществения живот в страната, както и от фейсбук пространството.

Това е първата ѝ публична поява рамо до рамо с мъжа ѝ. Тя се осъществила, защото работното му пътуване съвпаднало с рождения му ден, а той настоявал двамата да споделят празника му.
За първа година Радева не поздрави мъжа си в личния си профил във фейсбук. Тя дори не пожела да разкрие какъв подарък му е поднесла.

Предишни години го изненадваше с екстремни подаръци като рафтинг по река Струма и спускане с въжета в страховитата пещера Дяволското гърло.
Последната публикация на Десислава в социалната мрежа продължава да бъде песента на Любо Киров „Всички пътища водят към теб“ от 2 април.

Оттогава насам първата дама е изпаднала в нелегалност. От общия им кадър с Радев в Роженския манастир се вижда, че изолацията не е оказала промяна върху външността ѝ, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар