Сгащиха съпругата на Волен Сидеров с чужд мъж (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0

Оказва се, че лидерът на „Атака“ няма повод за притеснения

Съпругата на Волен Сидеров – Деница, бе изловена на разходка в компанията на чужд мъж.

На кадрите, поместени в социалната мрежа Фейсбук, се вижда как Деница Сидерова се вози в автомобил кабриолет в компанията на млад господин.

Волен Сидеров
Оказва се, че лидерът на „Атака“ няма повод за притеснения

Оказва се обаче, че лидерът на „Атака“ няма поводи за ревност. Истината е, че въпросният господин всъщност е един от най-известните столични музиканти и е близък приятел на семейство Сидерови.

Става въпрос за тромпетиста Георги Стойков. Той е бил учител на Деница по музика и двамата се виждали по няколко пъти седмично, за да могат да свирят. Още през 2018 г. съпругата на Волен Сидеров сподели, че има нова страст и това е тромпетът.

Тя разкри, че взема усилено уроци и за нея било изключително предизвикателство да усвои тънкостите на трудния инструмент, който се счита за мъжки. Именно Георги ѝ помагал да напредва в свиренето. Двамата дори вече се шегували, че вървят като дует и скоро щели да могат да ги ангажират за участия.

Навръх 24 май Деница изуми приятелите си в социалните мрежи с уменията, които е придобила. Заедно с Георги пуснаха видеоклип, на който свирят „Върви, народе възродени“ на тромпетите си.

Всъщност половинката на Волен Сидеров отдавна има музикални заложби. Като дете свирела на пиано, но в тийнейджърските години меракът ѝ към него се изпарил. Самият Волен също е музикална натура. Той неведнъж е демонстрирал уменията си на барабаните и чинелите. Вероятно и синът им – Волен-младши, скоро ще поеме по пътя на музиката, поне като хоби, пише retro.bg.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.