Пореден обрат в живота на Алекс Сърчаджиева Преглеждания: 8015

Все още нищо не е окончателно ясно
0
Оценете този post

Все още нищо не е окончателно ясно

Чаровната актриса Алекс Сърчаджиева е изправена пред поредния обрат в живота си.

След като преди броени дни родните медии тиражираха информацията, че тя вече няма да е водеща на риалити формата „Игри на волята“, на мястото й грейна друга изкусителна красавица.
Припомняме, че форматът е за физическа издръжливост, характер и съобразителност.

Алекс Сърчаджиева
Все още нищо не е окончателно ясно

Оказва се, че мястото на Алекс Сърчаджиева ще бъде заето от актрисата Яна Маринова.
Нея сме виждали като участник в други тв продукции до момента. Мястото й в „Игри на волята“ обаче, явно не е запазено, както се твърдеше в публичното пространство.
Потвърждение за това са думите на брюнетката в профила й в социалната мрежа.

„НЕ Е ВЯРНО!!! Скъпи журналисти, моля проверявайте си информацията от минимум два, независещи помежду си източника. Дори сина ми е научен от 5-годишен на този способ за намиране на информация“, пише Яна.

Снимките на формата, както вече стана ясно, са в ход, макар от продукцията за момента да не издават кой ще е лице на шоуто.
Предположенията на този етап клонят и към чаровната актриса от „Откраднат живот“ Ралица Паскалева. Припомняме, че тя изненадващо приключи участието си в хитовия сериал. Тя даде обяснение, че има желание да замине при мъжа си Теодор Салпаров, който играеше в Русия, но пандемията отложи плановете им.

Колкото до Алекс Сърчаджиева, която води първи сезон на „Игри на волята“ – все още няма потвърждение, че няма да я видим и във втори сезон.
Любопитна подробност е, че напоследък актрисата залива социалните мрежи с морски фотоси. Те са точно от местата, където се снима предаването.
Актрисата е в компанията на дъщеричката си София, която миналата година изкара целия снимачен период заедно с майка си. В този ред на мисли, нищо чудно и този път двете да съчетават работата и удоволствието, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.