Моника Валериева призна: Не съм спала с Черепа, възрастен ми е!

Гласувайте за статията
Моника Валериева симпатизирала на Васил Божков, но не би си легнала с него

Моника Валериева даде възможност на почитателите си да й задават въпроси на живо в Инстаграм – пише в. „Уикенд“. Над 900 души се включиха в живата връзка с моделката, като й зададоха над 120 въпроса, част от които доста нецензурни – пише в. „Уикенд“.

„Харесвам Васил Божков, симпатичен ми е. Не съм спала с него, но му симпатизирам и го подкрепям. Много ми е възрастен, за да имам нещо с него“ – отговори на напористите въпроси Моника Валериева, а те се надпреварваха да я питат дали е имала интимни отношения с бившия хазартен бос, както упорито се говори. Моделката се закле, че не е имала нищо общо с него.

„От 1 година не съм се чувала с Филип Плейн“ – отвърна Валериева на друго питане за известния немски дизайнер и в какви отношения са.
„Най-голямата грешка в живота ми е, че си сложих силикон в устните. Не мога да ги трая тези „патки“ с джуки, черна коса, тен от солариум и татуси. Направо ми се повръща, като ги видя, затова и се опитвам да си върна естествените си устни. Вече силиконът ми там е почти премахнат, защото не искам да съм „патка“. Един нещастник ми сложи силикон в устата, когато бях само на 17 години“ – заяви с презрение силиконовата красавица.

От 17-годишна Моника има силикон в устните си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар