Никол Станкулова се фука с ново деколте (Вижте повече)

Никол Станкулова сложи силикон сн. hotarena.net
0

Никол Станкулова сложи силикон

Никол Станкулова е понапълнила пазвата със силикон, забелязаха наблюдателни зрители на Нова тв. Водещата на прогнозата за времето напоследък е подозрително наедряла в деколтето. Очевидно по млечните й жлези е играл скалпел, който ги е направил една идея по-забележими.

Промяната във външния вид на хубавата синоптичка е изключително деликатна. Очевидно тя не е искала новите й гърди да бият на очи, а просто да изглеждат малко по-съблазнителни, отколкото са в действителност. Но макар и разликата да е скромна, сравнение между снимките на Никол Станкулова преди и сега недвусмислено доказва, че по гръдната й обиколка е работил специалист, пише „Уикенд“.

Изданието се допитва до експерти, според които, звездата от прогнозата за времето, е сложила около 250 кубика в двете си гърди. По този начин те не са станали кой знае колко по-големи, но са по-добре оформени и по-секси в сравнение с времето, когато пазвата на водещата с буклите беше практически празна.

Устни

Разбира се, тя едва ли някога ще признае за промяната. Никол Станкулова не е от жените, които обичат да разказват за начините си на разкрасяване, освен ако не им платят солидни хонорари за реклама. Преди време синоптичката отрече дори очевидния факт, че е уголемила устните си с хиалурон. Тя показа своя снимка от зората на кариерата си като манекенка, твърдейки, че на нея устните й са същите като сега, макар че те изглеждаха значително по-малко пухкави. Сега вероятно ще каже, че гърдите й са, каквито бяха преди. Но от пръв поглед се вижда, че не са.

Хубавата водеща роди първото си дете преди година и половина. Младата майка не напълня по време на бременността, а след раждането успя да влезе във форма за отрицателно време. Но всяка жена знае, че бременността и кърменето неминуемо се отразяват върху бюста. Най-вероятно това е накарало звездата да потърси помощта на пластичен хирург, който да повдигне гърдите й.

Сред родните звезди рядко се среща дама, която да вкара в деколтето си само 250 кубика. Единствено публично известен случай е на поп фолк певицата Анелия преди години. След нея Александра Петканова призна, че е надула балкона си с 300 кубика, защото била съвсем плоска и не я искали във фотосесии на бельо и бански костюми. Това обаче беше преди години. Към момента тя е със значително по-едри форми, променени след като стана майка.

Никол Станкулова сложи силикон сн. hotarena.net
Никол Станкулова сложи силикон сн. hotarena.net

Какво е накарало Никол Станкулова да легне под скалпела, засега е загадка. Може би бащата на детето й – милионерският наследник Теодор Минев, смята това за необходимо. А може би самата синоптичка се чувства несигурна във външния си вид и затова гледа да го подобри по всякакви възможни начини, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.