Дженифър Анистън: Исках да се отърва от образа на Рейчъл Грийн! (Още разкрития)

Дженифър Анистън дълго време се опитва да се отърве от образа на Рейчъл Грийн сн. Инстаграм
0

Дженифър Анистън дълго време се съмнява в себе си

Дженифър Анистън е добре запозната с възприятията в Холивуд. Актрисата, която стана известна с ролята си на Рейчъл Грийн в сериала „Приятели“, споделя, че й било доста трудно да се отърве от персонажа си. Тя участва в годишната дискусия на „Hollywood Reporter“, където се срещна с колежките си Рийз Уидърспун, Зендая, Хелена Бонъм Картър, Джанел Моне и Роуз Бърн.

„Просто се изморяваш. Аз, примерно, не можех да се отърва от Рейчъл, колкото и да се опитвах“, казва Анистън. Тя добавя, че постоянно е чувала как хората си говорят и я назовават като „Рейчъл от „Приятели“. Първата роля, която й позволява да се отърси от този персонаж, е във филма „The Good Girl“.

Съмнения

Тогава обаче самата тя започва да се съмнява в себе си. Дженифър не е сигурна дали може да изиграе нещо друго от разглезеното момиченце, каквото беше Рейчъл Грийн в първите сезони на ситкома. „Мислех си, че единствено мога да играя онова момиче от апартамента с лилавите стени“.

„The Good Girl“ излиза през 2002-ра година, когато „Приятели“ започва да забавя ход, за да приключи две години по-късно. Добрата новина за Дженифър Анистън е, че светът не я приема само като Рейчъл Грийн, тъй като тя започва да получава роли в различни филми. Сред тях са „The Break-Up „, „Rumor Has it…“, „Horibbel Bosses“ и „The Switch“.

Телевизионното й завръщане обаче трябваше да почака до 2019-та година. Тогава тя участва в сериала „The Morning Show“ заедно със Стив Карел и Рийз Уидърспун. Историята проследява събитията зад кулисите на сутрешно шоу, където един от главните водещи (Карел) трябва да се справя с обвинения в сексуално посегателство.

Дженифър Анистън дълго време се опитва да се отърве от образа на Рейчъл Грийн сн. Инстаграм
Дженифър Анистън дълго време се опитва да се отърве от образа на Рейчъл Грийн сн. Инстаграм

Дженифър Анистън печели номинация за „Златен глобус“ и наградата „Screen Actors Guild“ за своята работа като Алекс Леви, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.