Тони Димитрова и бившият й се сдобриха (Заедно ли са?)

Тони Димитрова и бившият й се сдобриха сн. hotarena.net
0

Тони Димитрова и бившият й Иван Ченов са заровили томахавките

Тони Димитрова и бившият й възлюбен Иван Ченов са заровили томахавките. За новата вълна в отношенията им разкри самият музикант, признавайки, че двамата отново се чуват и са намерили път един към друг, след като в продължение на две години се обстрелваха медийно с грозни епитети. След раздялата им тръгнаха слухове, че певицата е зарязала по-младия си мъж заради страстта му към комара и постоянните изневери.

„Нито едно от двете не е вярно! Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим заедно, всъщност жълтите вестници ни вкараха в конфликт. И никой не ни се обади да попита това така ли е или не. Нито аз й дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха лични – различни гледни точки, начин на живот, аз исках да свиря и други неща. Но вече сме си изчистили отношенията. Няма никакви войни между нас“, коментира Ченов като намекна, че с Тони пак поддържат връзка, пише „Ретро“.

За момента обаче двамата не признават дали са си дали втори шанс и дали са възкресили отношенията си. Самата певица преди време обяви, че дори и това да се случи или пък да има връзка с нов човек, повече никога няма да направи грешката да живее любовта си публично.

Двамата с Иван се залюбиха след участието му в „Гласът на България“ преди години. Докато бяха двойка, те си партнираха и на сцената, не само в живота. Покрай бургазлийката китаристът се радваше на редовни участия, които понамаляха след раздялата им.

Тони Димитрова се събра с бившия си - Иван Ченов сн. hotarena.net
Тони Димитрова и бившият й се сдобриха сн. hotarena.net

В продължение на две години бившите любовници се редуваха да се оплюват в медиите. Последният скандал между тях избухна миналото лято, когато Тони обяви, че се срамува от връзката си с Иван. Той пък отвърна, че той е този, който трябва да се срамува, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.