Жени Калканджиева отнесе глоба за хулиганство (Вижте я в съда – Снимки)

0

Мис България бе осъдена за дребно хулиганство

Жени Калканджиева бе призната от съда за виновна по обвиненията в образуваното дело срещу нея за дребно хулиганство, след пиянски скандал с комшии.

Да припомним, че в нощта срещу Гергьовден миската бе задържана, след скарване със съседи, хвърляйки яйца по тях. Свидетели тогава разкриха, че шефката на „Визаж” блъскала вратата на апартамента на жилище в кооперацията и нанесла обиди на майка и дъщеря.

Калканджиева застана днес пред съда и се извини за деянията си, като признава, че поведението й е непристойно. Но се държала така, защото се почувствала безсилна и безпомощна. Жени обаче не пропусна да каже пред съдията, че смята, че неприятната ситуация е провокация, която цели да опетни имижда й.

Жени Калканджиева в съда
Снимка: ПИК
Снимка: ПИК

Като в подкрепа на думите си представи писмо, подписано от съкооператорите й, които я подкрепят.

Глобата за шестата в света по красота бе определена на 300 лева. Като за нейното поведение може да се постанови и арест за 15 дена. Но мотивите на съда са, че няма да наложат арест заради чистото й съдебно минало.

Присъдата не е и оконачателна и подлежи на обжалване в следващите 24 часа. На излизане от съдебната зала Жени обяви, че ще си плати глобата и няма да обжалва наложеното й наказание, предават от ПИК.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.