Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев станаха тандем (Вижте какво работят)

Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев станаха водещи на сватби сн. hotarena.net
0

Алекс Сърчаджиева изритана от работа без обяснения

Алекс Сърчаджиева е била изритана от работа без каквито и да било обясненения, оплака се самата актриса. Тази година тя няма да води предаването „Игри на волята“. Никой не й казал точно защо я сменят. Отношенията й с Нова тв в момента са крайно обтегнати, а предложения за договори с други медии поне засега не са й отправяни.

Вдовицата на Иван Ласкин ще трябва да разчита само на символичните си доходи като театрална актриса, за да издържа себе си и своята дъщеричка София, и то в условията на намален брой представления. Заплатата от Сатиричния театър, където Алекс Сърчаджиева работи на щат, за момента е единственият й източник на средства. Известно е, че възнагражденията там едва стигат 1000 лева месечно, а често са по-ниски.

Вместо обаче да се оплаква, Алекс търси всякакви начини да изплува от финансовия колапс, в който е изпаднала. Според слуховете, тя е започнала да води сватби срещу хонорар. Наскоро се появи нейна снимка с бившия й колега от шоуто „ВИП Брадър“ Ники Кънчев, за която така и не стана ясно къде и по какъв повод е правена. Вижда се обаче, че е от ресторант, а при внимателно вглеждане става ясно, че е на официално събитие, което много прилича на сватбено тържество.

За това свидетелстват характерните столове, които се използват точно за такива събития, декорацията на масите, както и малката масичка с алкохол зад двамата водещи. Облеклото им също навява усещане за сватбения марш. Алекс е в дантелена розова рокля, а Ники – в костюм с вратовръзка. Тв зрителите са свикнали да виждат двамата водещи именно в подобен вид. Но в ежедневието си те не се обличат така.

В същото време е известно, че журналистът и актрисата са в добри отношения. Но не са първи приятели и не се движат в общи компании. Какво биха могли да правят заедно на сватба? Естествено, да водят тържеството. Поредното доказателство на тази теза е, че в ресторанта, когато той все още е празен. Очевидно гостите не са пристигнали, което издава, че Алекс и Ники не са сред гостите, а сред хората, които са работа на въпросното парти.

Огорчение

Самата актриса намекна, че вече ще припечелва като водеща на сватби. Тя не крие огорчението си, че е докарана до подобно положение, тъй като след „Игри на волята“ няма никакви оферти за работа в телевизия. „Няма да съм водеща на „Игри на волята“ този сезон. Ако ме питаш защо, не знам. Може би някой някъде не ме харесва, аз нямам отговор, не ми беше обяснено. Но мисля, че заслужавах адекватно обяснение, например: „Стара си, грозна си, не ставаш!“.

Поне това… Но пък мога да водя сватби и матинета“, каза актрисата в интервю за интернет предаване, пише „Уикенд“. Няколко дни по-късно тя публикува в социалните мрежи именно „сватбената“ снимка с Ники Кънчев. Вероятно, когато е давала интервюто, вече е била приела офертата за въпросното тържество и именно „водеща на сватби“ е било първото, което й е хрумнало, когато е започнала да говори за бъдещето си.

Смяна

Още преди актрисата да признае, че вече няма да работи в „Игри на волята“, се заговори, че може да бъде сменена. Според слуховете, шефовете на Нова тв смятали, че тя вече е втръснала на зрителите и е време да бъде заменена. Тонът, с който Алекс говори за отстраняването си от шоуто, издава, че е в обтегнати отношения не само с неговите продуценти, но и с Нова тв по принцип.

Което пък е знак, че дори да има следващ сезон на „ВИП Брадър“ (клюка, която циркулира от доста време), в него трудно ще се намери място за дъщерята на Пеша Николова. В момента тя е персона нон грата в Нова. Но пък се радва на завиден интерес от страна на конкурентите Би Ти Ви и БНТ. За съжаление, от двете места я канят само интервюта и поне засега не й отправят оферти за работа.

Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев станаха водещи на сватби сн. hotarena.net
Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев станаха водещи на сватби сн. hotarena.net

Междувременно снимките на „Игри на волята“ започнаха на Южното ни Черноморие. Консултант в продукцията е Николай Мартинов, спечелил шоуто за оцеляване „Сървайвър“ през 2008-ма година, излъчвано по Би Ти Ви. Мартинов победи с помощта на зрителските гласове. Няколко години по-късно той влезе в къщата на „ВИП Брадър“. Но там не успя да постигне подобен успех, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.