Разкритие: Уилям и Чарлз организирали преврат срещу Хари

Гласувайте за статията

Уилям и Чарлз организирали преврат срещу Хари

Скандална книга за кралското семейство лансира нова теория. Според нея Уилям и Чарлз използвали ситуацията, за да организират преврат срещу Хари. Според поредния кралски биограф, скандалът с принц Андрю билУилям и Чарлз организирали преврат срещу Хари сн. Инстаграм особено удобен повод, за да могат двамата да отстранят принц Хари, който имал доста независимо мислене и се дистанцирал от кралския двор.

В книгата „Андрю, Епщайн и дворецът“, авторът Найджъл Кауторн твърди, че екипите на двамата наследници на трона са използвали скандала с принц Андрю, за да ограничат кралските членове на монархията. Чарлз отдавна е заявил, че смята да ограничи броя на финансираните членове на фамилията до минимум, тъй като смята, че онези, които разчитат на кралската издръжка са твърде много.

Собствените му братя и сестри обаче не са единствените, които ще пострадат. Скоро след скандала Андрю се оттегли от обществения живот, а останалите от фамилията също предпочетоха да се покрият. В разразилата се драма, напускането на Меган и Хари изглеждаше добре премислен акт в дългосрочен план. Още повече, че нито Уилям, нито Чарлз имат полза от това обществото да се влияе от мнението и поведението на още един принц, който може да застраши основния клон на семейството.

Уилям и Чарлз организирали преврат срещу Хари сн. Инстаграм

Уилям и Чарлз организирали преврат срещу Хари сн. Инстаграм

 

Самите Хари и Уилям остават близки, но без съмнение са повлияни от случващото се до момента. Хари избра да отиде в другия край на света, където да започне свой живот под светлините на прожекторите. Въпреки че се спекулираше, че той и Меган може да заработят като официални кралски представители в Африка или в Австралия, където се надяваха на принца, това не се случи. Турнето на двойката в Африка беше успешно, но Меган така и не успя да се свърже с местните общности, пише „Дейли мейл“. А Хари беше по-зает да се тревожи за драмите с жена си, вместо да се приобщи към хората – нещо, което винаги успешно е правил преди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар