Петя Буюклиева разкри душата си в емоционално интервю (Вижте какво сподели)

Петя Буюклиева разкри най-тежките моменти в живота си сн. nova.bg
0

Петя Буюклиева разкри кои са най-трудните моменти в живота й

Легендарната ни певица Петя Буюклиева даде откровено и емоционално интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо. Тя сподели най-хубавите си спомени и разкри кои са били най-тежките моменти в живота й.

Буюклиева е категорична, че дължи успеха си преди всичко на своя съпруг Тони Георгиев. „Това между нас беше любов от пръв поглед. Той загърби собствената си кариера, защото решихме, че две звезди в една къща са много. Тони буквално посвети целия си живот на мен“, сподели поп-рок дивата пред Мон Дьо.

Със сълзи на очи тя разказа и за най-големите загуби в живота си. За първи път с голямата болка се сблъсква, когато прави спонтанен аборт след голям концерт в Русия. Признава, че е имала само един ден, в който могла да се отдаде на мъката си, а след това трябвало отново да излезе на сцена за два големи концерта.

„Пеех и плачех, а публиката ме аплодираше бурно и всички казваха, че съм много добра актриса“, споделя Петя Буюклиева пред Мариян Станков-Мон Дьо. „Тогава почуствах какво е да си на сцената, да загърбиш чувствата си, да загърбиш болката си и да направиш това, което е нужно“, споделя още Петя. След аборта певицата посещава Ванга, за да я пита дали ще има дете. А пророчицата я успокоява, като й казва, че ще си има детенце.

Като най-тежкият момент в живота си тя определя денят, в който научава, че майка й е била блъсната от кола и е загинала. Виновничката за смъртта й е 17-годишно момиче. Въпреки огромната си болка, певицата успява да прости на младата шофьорка и възпира адвокатите си да поискат ефективна присъда, предават от nova.bg.

Петя Буюклиева разкри най-тежките моменти в живота си сн. nova.bg
Петя Буюклиева разкри най-тежките моменти в живота си сн. nova.bg

Петя признава също, че не престава да мечтае. „Аз не преставам да мечтая, дори и сега мечтая. Непрекъснато мечтая. Мечтая да съм здрава, да мога да пея докато съм жива“, споделя Буюклиева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.