Лейди Гага вдигнала скандал на Дженифър Анистън заради Брадли Купър

Гласувайте за статията

Лейди Гага вдигнала луд скандал на Дженифър Анистън заради Брадли Купър

Дженифър Анистън и Лейди Гага едва не стигнали до бой заради Брад. Но не Брад Пит, а Брадли Купър. Двете звезди миналата година почти се изпокарали, когато ненадейно Гага скочила на колежката си и я обвинила, че е опасно близка с актьора от „Роди се звезда“.

Според списание „NW“, Гага и актрисата се оказали в конфликт малко след раздялата на Купър с модела Ирина Шейк. По онова време той бе свързван с Лейди Гага и очевидно е имало нещо помежду им.

Малко след това атрактивния актьор се оказал в компанията на Дженифър Анистън. „Брадли и Дженифър просто се „щракнаха“ по време на приятелски обяд. Имат много общо и си говореха доста време. После започнаха да излизат и си станаха близки. Но Гага предположи, че Брадли ще изтича при нея веднага щом скъса с Ирина“, разкрива източникът.

Освен това Лейди Гага направо побесняла, когато привлекателната „приятелка“ неволно се намесила и объркала плановете й с Брадли. „Тя беше убедена, че Дженифър иска да й го отмъкне под носа. И каза, че нещата ще загрубеят, ако Джен не се отдалечи от него и от цялата история“, казва още източникът.

Самата Анистън никога не е коментирала слуховете, че има интерес към актьора. Точно обратното — от известно време насам упорито я свързват с Брад, въпреки слуховете, че той е в криза заради Анджелина. Но пък Брадли Купър признава, че Дженифър е добра приятелка и винаги може да се разчита на нея. Но помежду им няма нищо друго, освен истинско приятелство.

Лейди Гага и Дженифър Анистън се хванали за косите сн. Инстаграм

Лейди Гага и Дженифър Анистън се хванали за косите сн. Инстаграм

Що се отнася до Лейди Гага, тя може и да раздели актьора от Ирина Шейк, но така и не успя да го задържи за себе си. Какъвто и романс да са прекарали заедно, певицата в момента е на друга вълна. От шест месеца тя отново е влюбена и всички се надяват, че този път историята няма да приключи, както с Тейлър Кини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар