Брад Пит съвсем се издаде: Ето коя красавица му е легнала на сърцето

Брад Пит съвсем се издаде: Ето коя красавица му е легнала на сърцето
5 (100%) 1 vote

Брад Пит се издаде: Не е нито Алия, нито Елизабет, а Дженифър Анистън

Брад Пит се издаде. Актьорът неофициално потвърди, че се опитва да се помири с бившата си съпруга Дженифър Анистън. Звездата, чието име се замесваше с това на известна австралийска тв водеща и на актрисата Алия Шоукат, призна неофициално, че най-много му е на сърце Дженифър Анистън.

Въпреки че бракът им приключи преди 15 години, а наскоро Брад е предпочел Анджелина пред нея, актьорът всъщност още таи нежни чувства към бившата си половинка.

Повод за спекулации даде самият актьор, който упорито следва бившата си съпруга. И то не само в социалните мрежи, но и навсякъде и във всичко.
Преди дни Дженифър избра да направи дарение в голяма благотворителна организация свързана с правата на афроамериканците. Брад побързал да я последва и също да дари пари на същото сдружение пише „Мирър“.

Звездата от сериала „Приятели“ неотдавна е дариха 1 милион долара за организацията „Цвят на промяната“. Тя е тласната към това след убийството на Джордж Флойд, твърдят медиите. Сега и Брад решил да направи същото, след като разбрал за инициативата на Дженифър.

Според „Мирър“ двойката е много разстроена от случващото се в САЩ. Самият Брад бил един от протестиращите в защита на правата на цветнокожите. Видяното на протестите допълнително го насърчило да инвестира пари в организацията, която насърчава равенството между всички, независимо от техния цвят на кожата.

Неназован източник твърди, че актьорът отишъл в дома на Дженифър Анистън след протеста. И двамата дълго говорили за случилото се. А след това Брад взел решение да инвестира 1 милион долара в „Цвят на промяната“.

Брад Пит издаде коя е дамата на сърцето му сн. Инстаграм

Брад Пит издаде коя е дамата на сърцето му сн. Инстаграм

По всичко изглежда, че двамата са решили да дадат втори шанс на връзката си, но предпочитат да не афишират отношенията им. Демонстрацията на чувства в нощта на „Оскарите“ беше повече от достатъчна. А и даде достатъчно поводи за предположения, че двамата пак са заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар