Биографът на Даяна: Меган Маркъл се изложи на рождения ден на Чарлз!

Меган и Хари се оженили само заради цвета на кожата й сн. Инстаграм/ sussexroyal
0

Меган Маркъл се провалила на рождения ден на принц Чарлз

Меган Маркъл никога не е била любимка на британското кралско семейство. Запознати казват, че членовете на знатната фамилия не са я харесвали още от самото начало, когато все още беше приятелка на принц Хари. Все пак холивудска актриса с развод зад гърба си не е най-добрата партия за един аристократ.

Някои вътрешни източници обаче твърдят, че Елизабет Втора и антуражът й, точно напротив, са били много доволни, че ще имат такава „прогресивна“ снаха, която ще освежи имиджа на британското кралско семейство.

Помощ

Те с всички сили помагали на Маркъл да се подготви за новата си роля и да стане достоен представител на кралския двор. За тяхно съжаление обаче, така и не успяха да „превъзпитат“ независимата американка. Има много слухове кога точно бившата американска актриса е станала трън в очите на близките на съпруга си.

Английската аристократка и биограф на принцеса Даяна лейди Колин Кембъл, която в момента работи над книгата си за херцозите „Meghan and Harry: The Real Story“, реши да сложи край на всички спекулации по темата.

В интервю за „Дейли стар“ тя разкрива истината по въпроса, разказвайки за първия сериозен конфликт, възникнал между Меган Маркъл и членовете на кралското семейство. „Всички отказахме да повярваме на случилото се, но то се оказа истина. И определено нямаше да се отрази добре на бъдещето на Съсексови“, казва писателката.

Сериозна кавга

По думите й, първата сериозна кавга възникнала три дни след сватбата на Хари и Меган – на 22 май, когато принц Чарлз решил да отпразнува 70-годишния си юбилей. Трябва да се отбележи, че принц Чарлз, подобно на кралица Елизабет, празнува рождения си ден не на датата, на която е роден (през ноември), а когато в Лондон времето се затопли.

По време на официалния прием американката не се показала в най-добрата си светлина. А на следващия ден държанието й е било тема номер едно в целия дворец.  Лейди Колин отказва да разкрие повече подробности преди излизането на книгата си.

Меган Маркъл се изложила много на рождения ден на принц Чарлз сн. Инстаграм/ sussexroyal
Меган Маркъл се изложила много на рождения ден на принц Чарлз сн. Инстаграм/ sussexroyal

Според една от версиите обаче, новоизлюпената херцогиня е нарушила етикета и неудачно е допълнила речта на съпруга си, посветена на рожденика принц Чарлз, предават от jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.