Галена поръча геймърска торта за ЧРД на сина си! (още подробности)

Галена поръча геймърска торта за ЧРД на сина си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Галена не се скъпи за щастието на децата си!

Партита за чудо и приказ, приказни торти и всевъзможни глезотийки – кое дете не мечтае за това? Нашествие от малки звездни рожденици се отбеляза през последните два дни.

Галена

Галена обожава децата си

Децата на фолкфуриите Галена и Рени и наследникът на Радина Кърджилова отново се радват на завидно внимание и желаните подаръци. Незабравим купон спретна фолкпевицата Рени за 11-ия рожден ден на сина си Аспарух.

Изпълнителката е пръснала минимум 10 бона, за да направи празника на наследника си незабравим. Рени е наела известен плувен комплекс в столицата специално за празника на сина си, който певицата нарича с галеното име Пухи.

Мястото е добре познато сред столичани, но цените там не са по джоба на всеки. По всичко личи, че връщането на сцената на майсторката на сръбски парчета е било добро решение и фолкфурията печели добре.

Рени не крие, че сама отглежда синовете си. Певицата отдавна се раздели с баща им Борис и грижите за двете им деца са изцяло в нейните ръце, а таткото липсва от партито.

С голям, щур купон и певицата Галена отбеляза 11-ия рожден ден на големия си син Стефан. Синовете на Галя и на Рени са родени в един и същи ден точно преди единадесет години. Партито за наследника на чалга фурията бе решено изцяло в момчешки акцент.

Тортата за празника е на геймърска игра, а гордата изпълнителка сподели снимка с голямото си момче, като написа: „Бъди здрав и щастлив, мое пораснало момче!“ Обичам те!“.

Детският купон се състоя в столицата, където малкият Стефко учи, като така успя да събере всичките си приятели.

Повод за гордост и радост има и актрисата Радина Кърджилова, която вчера отбеляза 4-ия рожден ден на сина си Христо. „Честит Рожден Ден, Любов Моя!“, пише актрисата до снимката, на която тя държи в прегръдките си Христо.

Източник: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар