Дженифър Анистън крие два странни татуса (Вижте как ги разгадаха – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата е с две татуировки, които са толкова незабележими, че малко хора са им обърнали внимание

Дженифър Анистън както повечето холивудски звезди има татуировки. За разлика от своята съперница Анджелина Джоли, която има цели 12 татуса, първата съпруга на Брад Пит има една на лявата ръка и друга на десния си крак.

Четири единици 11 11 са изписани на китката на обаятелната актриса, но никой до сега не бе разкрил значението им. Репортери на The Sun успяха да разгадаят какво символизират те.

Дженифър Анистън с татуираните 11 11 на китката
Снимка: radiokp.ru

От изданието твърдят, че това са важи дати от живота на 51-годишната звезда. Джен си направи татуировката преди две години, но никога не сподели значението й. Сега близък човек от кръга на Анистън издаде символа им.

Той твърди, че първите две 11 са свързани с датата на раждане. Тя е родена на 11 февруари 1969 г. А другите две са символ на „любовта на живота й”. И ако си мислите, че са свързани с Брад Пит, те нямат нищо общо с него, а са посветени на любимото й куче корги, което почина през 2011 на 15 години, предават от radiokp.ru.

Така, че на китката й е датата на нейното раждане и годината когато загуби кучето Норман, което й липсва всеки ден и то е истинската й голяма любов”, цитира The Sun своя източник.

На крака на Джен е изписано и името Норман
Снимка: Getty Images

Другият татус, който е на ходилото се появи много по-рано. На него е изписано „Норман”, пак в чест на  покойния й домашен любимец, веднага  след смъртта му.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар