Синът на Найден Милков загази много сериозно

Гласувайте за статията

Димитър има дебело криминално досие

Този път синът на Найден Милков – Димитър Милков, загази много сериозно.

Димитър Милков е син на известния от близкото минало певец Найден Милков, който за определен период бе дуетна половинка на Тони Дачева. Двамата дори живяха под един покрив. Димитър е син от първия му брак.

Найден Милков

Димитър има дебело криминално досие

Той от години създава редица проблеми на популярния си баща. Проблемите са свързани предимно с употребата на наркотици, незаконно притежание на оръжие, палежи и побоища. На няколко пъти известният му баща използва „връзките“ и името си, за да го отърве от затвора.

Преди години Найден Милков дори изгони Димитър от дома си, след като на кръстовище в „Меден Рудник“ младежът преби посред бял ден полицейски служител. Димитър прекара доста време в наркокомуна в Испания, финансиран от баща си. И там не успяха да му помогнат да се откаже от наркотиците.

Още преди да навърши пълнолетие Димитър започнал да излиза с неподходяща компания и без да усети се пристрастил към най-лошия опиат – хероина. В началото никой от семейството му не подозирал за проблема на задоволеното с всички екстри дете.

При все, че Найден Милков е един от създателите на „Първа частна милиция“, синът му отново влезе в полицейските хроники. Този път резилът е толкова голям, че родителите му могат да потънат вдън земя. Димитър Милков 31-годишният криминално проявен и многократно осъждан бургазлия толкова го е закъсал, че дори откраднал телефона на хлапак от бургаския жк. „Меден рудник“, съобщава Флагман.бг.

Драмата се разиграла в неделя вечерта, малко след 20:30 часа, когато в района на блок 29 Милков-младши причакал 18-годишния тийнейджър и му откраднал телефона. Ченгетата много бързо стигнали до следите на Димитър. Той обаче не бил открит на адреса си и е обявен за издирване. Милков-младши е добре познат на полицията в града, а криминалното му досие е няколко тома с най-различни провинения. Макар че е лежал зад решетките, престоят му в пандиза не е успял да го превъзпита, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар