Валя Балканска претърпя инцидент

Гласувайте за статията

Няма да й е никак лесно

Известната народна певица Валя Балканска, чиято песен „Излел е Дельо хайдутин“ лети в космоса, претърпя инцидент.

Наложило се е Валя Балканска да бъде прегледана по спешност в смолянската болница. Народната певица се озовала при докторите след инцидента, който претърпяла на улицата.

Валя Балканска

Няма да й е никак лесно

Певицата с космически глас пострадала сериозно и сега ще й се наложи да си почива повече. Само така ще може да се възстанови.

„Във вторник, както си вървях навън, изведнъж се спънах в бордюра. Ударих си много лошо десния крак. Веднага отидох да ми направят рентгенова снимка и да се консултирам с травматолози. Слава Богу, оказа се, че крайникът ми не е счупен. Лекарите ми дадоха мазила за болката и ме изпратиха вкъщи да си почивам”, сподели пред „Уикенд” изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин”.

Тя посочва, че ще й е доста трудно да стои в покой в следващите няколко седмици. Причината за това е, че Валя Балканска е свикнала да води доста динамичен начин на живот. При все това обаче е твърдо решена да направи всичко възможно и да спази препоръката на медиците, пише show.blitz.bg.

“Имам си една градинка, чопля си по двора, като баба, всичко засаждам в нея. Нещичко съм си посяла, въртя се около него, радвам се като виждам, че расте. Ягодки, малини, овошки, картофи, да знам, че не е ГМО. Шареният нашенски боб, а не онзи дето е смесен и като го сложиш в тенджерата не се вари, а тропа. Забравихме родопския качамак, родопските сирена, баниците ни, пататника. Сега гледаме всичко да е наготово и набързо и само да сложим нещо в стомаха”, посочва тя

Прави си зимнината сама, не за да изкара зимата, а защото е екологично чиста.
„Тоя внос ни умори“, казва певицата. От магазина си купува само захар и олио, всичко друго е докоснато от ръцете й, пише nabore.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар