Забъркаха Виктория Бекъм в нов скандал (Вижте тук)

Забъркаха Виктория Бекъм в нов скандал сн. Инстаграм
0

Виктория Бекъм ядоса феновете си

Забъркаха Виктория Бекъм в нов скандал. Съпругата на  Дейвид Бекъм получи остри критики, след като пусна лимитирана серия тениски в подкрепа на ЛГБТ общността. Тениските са с надпис „Listen Without Prejudice“ (Слушай без предразсъдъци). Този надпис е вдъхновен от едноименния албум на Джордж Майкъл от 1990 година, пише във видеото от канала „Скандално“ на VBOX7.

„Той беше истинска икона. Албумът, неговата музика и тази тениска ни напомнят, че винаги трябва да бъдем мили и да се изслушваме един друг. Това е послание, в което вярвам и с което се опитвам да живея всеки ден“, споделя Виктория Бекъм. Това, което ядоса десетки потребители на социалните мрежи, е цената на тениските, както и стойността на дарението, което ще направи бившата певица от „Спайс гърълс“.

Цена

Цената на една тениска е 95 паунда, а 25% от приходите ще отидат за фонда „Албърт Кенеди тръст“, който работи в подкрепа не само на ЛГБТ общността, но и на бездомните в Обединеното кралство. Това разгневи потребители на Инстаграм.

„Изработването на една тениска струва максимум 10 паунда, а ти ги продаваш за 95? Парите, които ще са дарени за благотворителност са много по-малко от тези, които ще спечелиш“.

Забъркаха Виктория Бекъм в нов скандал сн. Инстаграм
Забъркаха Виктория Бекъм в нов скандал сн. Инстаграм

„Виктория, защо не даряваш 95% от приходите? Свидят ли ти се парите?“, пише друг потребител. „По-скоро бих дарил 20 паунда директно на организацията, а след това ще си купя тениска, която ще щамповам сам“, заявява трети, предават от vesti.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.